Select Page

Welkom bij Jimmy & Painten, de kapper voor haarkleuren en knippen.

Kapper, dat is wat ik ben. Trots op mijn vak en de kapsalon. Kapper zijn is namelijk meer dan knippen en haarkleuren. Het gevoel dat je hebt als je mooi werk gemaakt hebt wordt overstemd door het gevoel dat je ervaart als je iemand blij of gelukkig maakt. Je klanten leren kennen, hun haar, hun wensen en persoonlijke omgang, gecombineerd met mooi haar maken. Dat is wat mij kapper maakt!
 
De kapsalon heet Jimmy & Painten. Painten staat voor kwaliteit, een vakvrouw en kapper in hart en nieren. Painten heeft destijds de opkomst van moderne kapsalons mede vormgegeven. In veel kapsalons was zij verantwoordelijk voor de nieuwe kapsels en kleurtechnieken. Bij de start van de kapsalon legde Painten de lat hoog. Ondertussen geniet zij van haar welverdiende pensioen. Maar haar standaard hanteren we nog steeds!
 
Ik ben als kapper gevormd door een klassieke herenvak opleiding te combineren met het damesvak. Een barbier die erg nieuwsgierig was naar andere facetten van het vak. Cursussen geven voor haarbedrijven, het verzorgen en bijwonen van vaktechnische cursussen in binnen en buitenland. Het verzorgen van presentaties en shows voor consumenten dan wel mede kappers. Dit alles in combo met mijn “gezellige” persoontje, maakt mij de kapper die ik ben.
 
Linda is mijn “partner in crime”. Met haar enthousiasme en frisse voorkomen voorziet zij de kapsalon van nieuwe impulsen. Haar gevoel voor mode en trends is uitstekend. Linda zoekt graag de diepgang van het kappersvak. Wat resulteert in mooie uitstapjes om ons niveau hoog te houden. Zo is ze invaldocent op een kappersschool, examineert ze, verzorgd onze social media en schuwt ze het niet om mee te doen of deel te nemen aan denktanks en werkgroepen. Ze is daarnaast ook actief in het verzorgen van cursussen en trainingen.
 
Kortom,
 
Wij vinden het leuk om je haar mooi te maken en jou gelukkig. Mooi, aandacht, servicegericht, persoonlijk en gezelligheid zijn onze kernwoorden.

 

Jimmy

Openingstijden

Ma: gesloten
Di: 09:00 - 18:00
Wo: 09:00 - 18:00
Do: 09:00 - 18:00
Vr: 09:00 - 18:00
Za: 09:00 - 16:00
Zo: gesloten

Facebook

Follow & Like!

Instagram

Laat je inspireren!

Adres

Jimmy & Painten
Oosterhamriklaan 261
9715 SM GRONINGEN

 © 2019 Salon Jimmy & Painten | Ontworpen door © 2006 - 2019 Creativesouls Studios